tisdag 18 augusti 2009

Grattis Dempa

Han är inte bara en skön lirare - han har brains också!
I ett nafs hittar han flaskan, helt otroligt! Så snabbt att Hitta Biran inte ens hann ta sig till Reza och lägga vinstflaskan där, något som tänkte göras idag.Hitta Biran hoppas ni inte blir förvirrade av det faktum att (tom)flaskan är en Chimay -99 och priset något helt annat. Hitta Biran har ingen tom flaska av denna som är av årgång -03. En tom flaska WV ser man ju i och för sig inte vad det är, då den saknar etikett.


Lite andra tankar Hitta Biran har inför fortsättningen, kanske lite tips också:

Hitta Biran har en cementerad regel: Ölet ska vara hyfsat originellt. I övrigt gör skattgömmaren lite vad som faller denne in, men är förnuftig nog och följer grundregeln för att Hitta Biran ska överleva.

Om man följer idén att lägga ut en tom flaska med anvisning på var priset finns kan det vara klokt att "koda" platsen för priset. "Hos Reza" är ju värdelös info för den som inte följt bloggen och ölet hamnar inte i fel händer.

Men som sagt, skattgömmaren får utforma gömmeriet som han/hon vill.

Hitta Biran hade hoppats att skattjakten skulle pågå någon vecka, kanske tio dagar. Men Hitta Biran underskattade Dempas list. Förhoppningen är att jakten ska ta en vecka, kanske två. Det kan man ju som synes i och för sig inte försäkra sig om.

Nu är det upp till dempa att så snart han kan, gömma ett nytt öl. Det gäller att hålla ett ganska högt tempo, annars förlorar Hitta Biran sin glans och ni blir uttråkade.
Och det vill ju ingen av oss.


Stafettpinnen är härmed överlämnad!

Inga kommentarer: