torsdag 5 januari 2012

Hitta Biran startar igen

Efter nästan två års uppehåll startar Hitta Biran på nytt! Vi hoppas på hög aktivitet och trevligt samarbete.

Imorgon läggs första ledtråden ut här på Hitta Biran och så är skattjakten igång igen.

För nytillkomna läsare går det till så här:

En person gömmer en "finare flaska öl" i Göteborg. Med hyfsad regelbundenhet lägger han eller hon ut ledtrådar (text, bilder, filmklipp etc) här på bloggen och vem som helst kan leta efter flaskan. Den lyckliga skattvinnaren drar snabbt igång en ny skattjakt.

För säkerhets skull drar jag reglerna igen, nu uppdaterade med något tillägg:

  • du kan gömma en tom flaska eller den aktuella vinstflaskan. Är det en tom flaska ska den märkas "Hitta Biran" samt namnet på ölet, t.ex. "Thomas Hardys Ale 1998". Speciellt nu i vintertider är det klokt att gömma en tom flaska, om den göms utomhus. 
  • du som deltar i skattjakten och har idéer om ledtrådar ska dela med dig av dina tankar och idéer i kommentarsfältet så vi får den där sköna lägereldsstämningen
  • vinstölet ska vara hyfsat originellt. Det får inte vara en regelbunden vara på Systembolaget. Hembrygd är okej om det är riktigt bra grejer. Riktigt bra grejer alltså!
  • du som hittar skatten ska inom två dagar sätta igång en ny skattjakt. Klarar du inte detta på grund av tidsbrist eller annat ska du se till att någon annan gör det åt dig
Cheers!

Inga kommentarer: