tisdag 18 december 2012

Hitta biran 24 - ledtråd 3

Jag lånar en ledtråd från Hitta Biran 23. Trodde länge att en av gatorna som ligger i anslutning till biran saknade gatunamnsskylt. Häromveckan såg jag till min förvåning att den satt mitt på en av de andra vägarna som angränsar till gömstället. Skylten ses för övrigt även när man åker spårvagn.

4 kommentarer:

Niklas Hallqvist sa...

Ja, nu får jag nog ut och börja leta, det finns ju indikationer på ett område i alla fall. Var är ni andra då?

Niklas Hallqvist sa...

Jag åkte förbi där jag tror biran ligger, det mesta stämmer in rätt bra, men det var mörkt och jag kunde inte se särskilt bra.

Lite dopp i grytan innan marknadsekonomin skalar upp och tar över hjulen kanske? Eller kanske jag ska följa den vegetariska linjen?

Niklas Hallqvist sa...

Kollade i dagsljus idag, det mesta stämmer in på pricken, men kunde inte hitta annat än en tomflaska Åbro Lager, utan speciell märkning. Tror knappast det är den som Suedehead gömt :-)

Skivan har ju även låten "Exit", undrar om det är ytterligare en ledtråd ;-)

Fan, mellanprodukten stämmer, titta nedåt kan stämma, hydrometern har analoger i området, kanin som lutar sig, bilden som är som en grön vägg och även referensen till att senhösten präglats av låg aktivitet för att nu förändras. Också skylthistorien kan jag drista mig till förstå, om än med lite tveksamhet vilken gata som avses, jag har två val.
Varför låg inte flaskan precis där jag letade????

Niklas Hallqvist sa...

Hittade den idag efter att ha letat i två omgångar på 4-5 platser i området.
Den låg bara några meter från Åbro-flaskan. I en stubbe av STOR modell som man var tvungen att kika ner i likt bild 1. Dock, den var fastfrusen i ett hav av tidigare blötlagt murket trä, som Suedehead gömt den i, så jag kunde bara se flaskhalsen och aldrig få upp den. Ett samtal med Suedehead gav dock vid handen att det var rätt. Jag lämnar över till honom att förklara ledtrådarna, jag tror jag fick alla uttolkat på rätt sätt dock.